Kdo Smo

FABIO RAFFAELI & DAMIR MURKOVIČ

USTANOVITELJ IN SOUSTANOVITELJ INVESTIRATIVDUBAJ.COM

Danes veljata za ena od vodilnih strokovnjakov na področju nepremičninskih naložb v Dubaju. Preko njunega portala pomagata potencialnim vlagateljem – pogosto začetnikom – da uspešno investirajo v nepremičnine v Emiratu Dubaj.

Za razliko od t.i.investicijskih gurujev in nepremičninskih agentov, ki samiponavadi nikoli ne vlagajo lastnih sredstev, je njuna naloga, da te vodijo skozi primere lastnih naložbe in ti dajo priložnost, da varno vlagaš v dubajski nepremičninski trg in dosegaš odlične rezultate.

BREZPLAČNO PRENESI PRIROČNIK ZA INVESTITORJE

POSLANSTVO

Od ustanovitve spletne strani investireadubai.com in investirativdubaj.com leta 2015 se je istoimenska skupina hitro uveljavila kot referenčna točka v Italiji in nato tudi v Sloveniji . Fabio Raffaeli in Damir Murkovič se kot svetovalca in strokovnjaka za dubajskinepremičnski trg zavzema za vodenje in sledenje strank iz Italije, Slovenije, Hrvaške in ostalih evropskih držav, za njihove uspešne nepremičninske naložbe in edinstven življenski slog.

VIZIJA

Namenjen je rastočim trgom, premagovanju tradicionalnih, že znanih modelov nepremičninskega vlaganja in usposabljanju nove generacije t.i. “SMART investitorjev”, ki ne želijo zamuditi priložnosti pridružiti se eliti investitorjev iz Dubaja. Danes vlaganje v dubajskem Emiratu pomeni vlaganje v prihodnost.

POLETITE V DUBAJ, PLAČAMO MI

MI KRIJEMO STROŠKE TVOJEGA POTOVANJA*

Izkoristite našo posebno ponudbo in pridite v Dubaj: stroške poti vam bomo pokrili mi!

Investirajte z nami in dobili boste 100% povračilo stroškov vaše poti!

Rezervirajte ekskluzivno potovanje in si oglejte najboljše nepremičnine na najbolj ekskluzivnih lokacijah v Dubaju.

Ne smemo zamuditi. Rezervirajte svojo turnejo danes!

PROJEKTI NEPREMIČNINSKIH NALOŽB V DUBAJU

IZ BLOGA

KAJ PRAVIJO VLAGATELJI