Stiki/Kontakti

Pošljite nam vaša vprašanja

Fabio Raffaeli in Damir Murkovič sta vam na voljo v Milanu, Ljubljani in v Dubaju. Pišite nam za informacije in pojasnila ali za poglobitev interesa glede vaših naložb.

E-pošta: fabio@fabioraffaeli.com
Telefon: +971565870740

Stopite v neposredni stik z nami. Naša skupina strokovnjakov vam bo na voljo v Milanu, Ljubljani in Dubaju.

  • Podpora
  • Asistenca
  • Obisk

Naši vlagatelji imajo vedno dostop do storitve podpore in pomoči, ki jim omogoča dostop do podrobnosti o naložbah in pogojih, ki jih lahko ponudimo. Možno je rezervirati tudi vodene oglede na gradbiščih ali na že zaključenih nepremičninah.

Pogosto zastavljena vprašanja

Zakaj kupiti naložbeno nepremičnino v Dubaju, namesto naprimer v Umagu, ali na otoku Pagu?

Kakršnokoli naložbeno investiranje v nepremičnine je dobro, vsaj večinoma. Prednost investiranja v inovativno tržišče mesta Dubaj je predvsem bistveno višji donos, ter v perspektivi povišanje vrednosti nepremičnine. Skrbi za neplačane najemnine praktično nimate, saj se najemnina večinoma plačuje za leto v naprej. V primeru neplačevanja imajo najemniki precej stroge sankcije.

Dubaj je daleč, kdo bo skrbel za nepremičnino?

Dubaj je res daleč, vendar imamo iz Slovenije preko Zagreba odlično povezavo za ugodno ceno, z direktnim letom, ki traja 5 ur. Skrb za kvalitetno trženje nepremičnine je najbolje prepustiti razvijalcu projekta, ki ima tudi oddelek za trženje nepremičnin. V vsakem primeru pa vam pomagamo najti optimalno rešitev.

Kaj naj s tako nepremičnino počnemo?

V Dubaju obstaja nekaj vrst nepremičninskega investiranja in sicer: stanovanja, hotelske nastanitve, hotel apartmenti, hiše/vile. Večinoma se stanovanja in vse ostalo oddaja v dolgoročni najem, v primeru npr.hotelapartmenta pa lahko okvirno 20 dni na leto svojo nepremičnino koristite za lastne namene (dopust) brezplačno. Vso kontrolo lahko vršite iz vašega domačega fotelja.

Kakšne so cene nepremičnin v Dubaju?

Cene stanovanj lahko mirno primerjamo z cenami stanovanj v Ljubljani, ali podobnih evropskih mestih. Tako kot drugje, pa najdemo tudi v Dubaju stanovanja, ki krepko presežejo 1 ali 2M eur, vendar tega standarda v Sloveniji še ne poznamo. Hiše ali vile so večinoma v cenovnem razponu med 250 – 500T euri

Kakšen je postopek, če se odločimo za investicijo?

V kolikor se odločite za nakup, je najbolje obiskati Dubaj in si ogledati nepremičnino. Za to smo vam na razpolago mi. Po izbiri nepremičnine sledijo pogodbene formalnosti in plačilo akontacije za rezervacijo. Potrebno je vedeti, da se stanje razpoložljivih enot lahko spreminja iz ure v uro. Ko to uredite, sledi vpis v register nepremičnin v Dubaju. Za celotno logistiko vam je na voljo naša ekipa.

Kakšna je varnost naložbe in plačil?

Dubaj velja za najvarnejše mesto na svetu, temu primerna je tudi varnost naložb. 100 odstotne varnosti ne ponuja nihče, vsak se mora zavedati naložbenega tveganja. Vsa plačila, od akontacij do končnega zneska, so zavarovana z plačili na Escrowaccount in so 100 odstotno varna. Več o temu opisujemo v našem Priročniku za vlagatelje.

STOPITE Z NAMI
V KONTAKT

NASLOV:

Burj Khalifa, Dubai

TELEFON:

+971565870740

POŠILJITE SPOROČILO